Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل رنجبر امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در رشت، با تبریک آغاز ماه رجب، اظهار کرد: ماه رجب یکی از پر برکت‌ترین ماه‌های سال پروردگار بوده و تمامی مسلمانان و کسانی دل در گرو خدا دارند برای ورود به این ماه لحظه‌شماری کرده و خدا را مهیا ورود به ماه شعبان و رمضان می‌کنند.

وی ماه رجب را ماه پروردگار دانست و گفت: ماه رجب از دید ائمه اطهار و پیامبران دارای ارزش بسیار زیادی است به‌طوری که امام موسی کاظم (ع) می‌فرماید کسی یک روز در این ماه را روزه بگیرد، آتش جهنم به‌اندازه صدسال از او فاصله گرفته و کسی سه روز در این ماه روزه بگیرد، بهشت بر او واجب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد حوزه و دانشگاه با اذعان به اینکه در ماه رجب وقایع بسیار زیادی در تاریخ اسلام رخ‌داده است، تصریح کرد: در اولین روز از ماه پرفضیلت رجب، امام محمدباقر (ع) دیده به جهان گشوده و تدریس نظام‌مند و عمومی فقه شیعه را در دستور کار خود قرارداد، همچنین در سومین و دهمین روز از این ماه امام علی‌النقی (ع) به شهادت و امام محمد‌التقی (ع) متولد و در ۱۳ ماه رجب ولادت مولای متقیان علی بن ابی‌طالب و روز پدر است.

رنجبر با تأکید بر لزوم توجه به عمل اعتکاف در ماه رجب افزود: ۱۳ ماه رجب آغاز ایام البیض  بوده و مردم از این روز تا ۱۵ رجب که مصادف با وفات حضرت زینب (س) است به اعتکاف رفته و در این سه روز به عبادت و روزه‌داری می‌پردازند.

وی مهم‌ترین روز در ماه رجب را روز‌ بعثت حضرت محمد (ص) دانست و بیان کرد: در این روز یکی از مهم‌ترین اتفاقات تاریخ بشریت و جهان اسلام رخ‌داده و آیه یک سوره علق به نام پروردگارت که خدای آفریننده عالم است بر ایشان نازل شد.

کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اعمال ماه پر برکت ماه رجب گفت: استغفار و توبه به درگاه پروردگار، تلاوت قرآن، غسل کردن در شب اول، روزه گرفتن و نمازخواندن و همچنین خواندن زیارت امام حسین (ع) در روز اول ماه رجب از مهم‌ترین اعمال ارزشمند این ماه است که توجه به آن منجر به سعادت رسیدن انسان در دنیا و آخرت می‌شود.

رنجبر با اذعان به اینکه بر تمامی مؤمنان واجب تا اولین شب جمعه ماه رجب را بسیار گرامی بدارند، تصریح کرد: اولین شب جمعه ماه رجب به لیلة الرّغائب معروف بوده و پیامبر (ص) می‌فرماید بر تمامی مؤمنان واجب است از اولین شب جمعه ماه رجب غافل نشوند لذا در این روز روزه گرفتن، خواندن ۱۲ رکعت نماز بین نماز مغرب و عشا ازجمله اعمالی است که باید به آن توجه و تأکید شود.

وی همچنین با اشاره به نقش بسیار مهم امام محمدباقر (ع) در حفظ و گسترش تمدن اسلامی در جهان اسلام خاطرنشان کرد: در دوران حکومت عباسیان و امامت امام محمدباقر (ع) عده‌ای از یهودیان به‌ظاهر مسلمان و شیعه شده و شروع به ساخت احادیث جعلی کردند، لذا تلاش‌های علمی ائمه به‌ویژه امام باقر (ع) نبود تمدن اسلامی با چالش بزرگ مواجه شده و از بعد علمی خود فاصله می‌گرفت.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: تمدن اسلامی امام ماه رجب جهان اسلام امام محمدباقر ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی
  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است